Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Név: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Fax: + 86-532-88189810

E-mail:Sales@chinapuhua.com

Web:

     www.puhua-Machinery.com

     www.shotblastingchina.com

     http://en.amadachina.cn

Szerviz forródrót
+8653288191002

Hírek

Haza > HírekTartalom

Mi a drumfotógép előnyei?

Qingdao Puhua nehéz ipari csoport | Updated: Jun 19, 2018

Drum típusú lövés robbantó gép előnyei:

1.jpg

A dob típusú lövésű robbantó gépet elsősorban nagysebességű forgó járókerekek használják, hogy a lövedéket a dobban lévő munkadarabra fektessék, amelyet folyamatosan átfordítanak, hogy elérjék a munkadarab tisztítását, amely az öntőgéphez tartozik. Alkalmas homok eltávolítására, rozsda eltávolítására, vízkőmentesítésre és felületkeményedésre akár 15 kg-ig különböző iparágakban.


A Drum shot robbantó gép alkalmas bármilyen típusú öntvények és kovácsolások tisztítására, amelyek nem félnek ütközéstől és karcolódástól. Ideális eszköz a kis darabok homokszilárdságának és méretének tisztítására a kis hőkezelő műhelyek felületén. Elsősorban hengereket, szeparátorokat, lövéses robbantó gépeket, emelőgépeket stb. Tartalmaz. Hajtómű és egyéb alkatrészek.

1. a népszerű pitless pit forma formájában, megtakarítva a gödör alapítvány építési költségeit


    2. A robbantó kamra teste és a lövéses robbantó berendezés elrendezése mind a számítógép háromdimenziós dinamikus kiürítési szimulációja után kerül meghatározásra, úgyhogy a kivetett lövedékáram lefedett területe pontosan lefedi a munkadarab felületét, és a lövedéket egyidejűleg a munkadarabot a munkadarab felületétől különböző irányba dobja. .


    3. A nagymennyiségű, konzolos centrifugális robbantó gépek használata jelentősen javíthatja a tisztítási hatékonyságot, és kielégítő tisztítási minőséget érhet el.


    4 konstrukciós koncepció, kompakt szerkezet, könnyen kezelhető és karbantartható